Χριστούγεννα 2023

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Σήμερα το πρωϊ προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους καθηγητές γλυκίσματα ως ένα μικρό δωράκι από τον Σύλλογο 윈도우 10 업데이트 도우미.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ και μαζί αναζητούνται οι γονείς που επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν τις βασιλόπιτες, ώστε να τις κόψουν οι καθηγητές με τους μαθητές, για το καλό της νέας χρονιάς του 2024 아파치 웹 서버. Χρειαζόμαστε έναν εθελοντή από κάθε τμήμα συν έναν για τους αγαπητούς μας καθηγητές Download toyik.
Μην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας, την τάξη του παιδιού σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο απαντητικό email Download the MacBook Safari video.
Προσοχή οι βασιλόπιτες να μην περιέχουν ξηρούς καρπούς ή σοκολάτα για να αποφύγουμε πιθανές αλλεργίες 디알 도스. Ένα απλό κέικ βανίλια πασπαλισμένο με μπόλικη άχνη ζάχαρη είναι μια χαρά! Μην ξεχάσετε το φλουρί Download in-time!
Όλες οι πίτες θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 22/1/2024 το πρωί στο γραφείο των καθηγητών με ένα σημείωμα για ποια τάξη προορίζεται η κάθε μία Avengers free.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, και ο Νέος Χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργικότητα Download The Flower of Miak.
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΣΓΚ
Απαντήσεις στο email του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *