17η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2024/ Διαγωνισμός

 

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε από την Οικογένεια Χαραγκιώνη το 1977 με σκοπό τη διάδοση της αυτοκίνησης στην Ελλάδα Download Macho War. Βασικός πυλώνας και σκοπός του Ιδρύματος είναι η εκπαίδευση των νέων στην οδική ασφάλεια και συμπεριφορά μέσω των διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί στο χώρο του από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό αλλά και σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς Download the Greek-Roman mythology to see in the comics.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της «Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας» από τις 18 έως και τις 24 Μαρτίου 2024 με στόχο την ευαισθητοποίηση και τον εφοδιασμό των νέων για την ορθή οδική συμπεριφορά και ασφάλεια figma 다운로드. Οι τωρινοί μαθητές αποτελούν την επόμενη γενιά οδηγών. Ταυτόχρονα, καλούνται να συνειδητοποιήσουν τους κανόνες που πρέπει να εφαρμόζονται τόσο από τους πεζούς όσο και από τους συνεπιβάτες – συνοδηγούς στην καθημερινότητά τους 카툰워즈 1 ios.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται δημιουργικός σχολικός διαγωνισμός κατασκευής αφισών και banner με θέμα τόσο τις σύγχρονες προκλήσεις των οδηγών στα μεγάλα αστικά κέντρα (αναφορά κυρίως σε ποδήλατα, πατίνια, μικρά ηλεκτρικά οχήματα κ.λπ) όσο και των συνεπιβατών – συνοδηγών (οχήματα ιδιωτικής χρήσης, σχολικά λεωφορεία, μέσα μαζικής μεταφοράς) 점프파라다이스.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: η συμμετοχή πραγματοποιείται ανά σχολικό τμήμα και οι κατασκευές αποστέλλονται στο Μουσείο όπου θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρος έως τις 30.04.2023 슬롯 머신. Μετά την πάροδο της καταληκτικής ημερομηνίας, οι κατασκευές επιστρέφονται στα σχολεία Download without blood or tears.

Διενέργεια διαγωνισμού: η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας θα διενεργηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Instagram όπου διατηρεί επίσημο λογαριασμό το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 12:00 jwplayer rtmp 다운로드. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί επίσης ζωντανά από την ίδια πλατφόρμα ενώ θα αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.hellenicmotormuseum.gr

Δώρα διαγωνισμού: η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο 1 오라클 리눅스. δωρεάν επίσκεψη στο Μουσείο & ξενάγηση 2. παρακολούθηση προγράμματος οδικής ασφάλειας στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου 3 take 5 다운로드. αναμνηστικό από το Πωλητήριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Δήλωση Συμμετοχής: η συμμετοχή θα πρέπει να δηλωθεί μέχρι τις 31/3/2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση hmm@charagionis.com και οι κατασκευές θα πρέπει να αποσταλούν στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου έως 12/04/2024.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου- Ίδρυμα Θεόδωρου και Γιάννας Χαραγκιώνη- Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία», που εδρεύει Αθήνα, επί της οδού Ιουλιανού 35 και Γ’ Σεπτεμβρίου, με ΑΦΜ 997603203, Δ.Ο.Υ ΙΑ’ Αθηνών, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, εφεξής καλούμενη «το Μουσείο», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα μέσω του Instagram, την παρούσα ενέργεια, εφεξής ο «Διαγωνισμός».

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα κάθε φυσικό πρόσωπο που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Απαγορεύεται ρητά να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό τα ανίκανα και περιορισμένα ικανά προς δικαιοπραξία πρόσωπα, οι εργαζόμενοι του Μουσείου, οι σύζυγοι αυτών, καθώς και οι συγγενείς τους μέχρι Α’ βαθμού.

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3.1 Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 20 Μαρτίου 2024 και ώρα Ελλάδας 14:00 π.μ (εφεξής η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 26 Μαρτίου 2024 και ώρα Ελλάδας 20:00 (εφεξής η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Κατά τη διάρκεια αυτή θα γίνεται η υποβολή των συμμετοχών στο Διαγωνισμό.

3.2 Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές απορρίπτονται αυτοδικαίως ως άκυρες.

3.3 Το Μουσείο διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή, για εύλογη αιτία, με την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή στο προφίλ της σελίδας κοινωνικής δικτύωσής του στο Instagram https://www.instagram.com/hellenicmotormuseum/?hl=el & Facebook https://www.facebook.com/HellenicMotorMuseum

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *